XMT-608 Series Universal Input Tipe calakan Suhu controller

Pondok Description:

XMT * 608 séri calakan Suhu controller Operasi InstructionⅠ, SurveyThanks pikeun Pilihan anjeun XMT * 608 séri calakan hawa controller.XMT * 608 séri controller hawa calakan urang, nyaeta tampilan ganda Baris 3-LED, mungguh nembongkeun nilai ukuran suhu ...


jéntré produk

Tags produk

XMT * 608 séri calakan hawa controller

Instruksi operasi

Ⅰ, Survey

Hatur nuhun Pilihan anjeun XMT * 608 séri controller hawa calakan urang.

XMT * 608 séri hawa controller calakan, nyaeta tampilan ganda Baris 3-LED, mungguh nembongkeun nilai ukuran suhu (PV) jeung nilai hawa set (SV) dina mode normal; Nalika éta waktu kadali hawa, mungguh nembongkeun nilai ukuran suhu (PV) sarta waktu ngajalankeun cacah handap (SV), sarta ogé nyadiakeun rupa kadali waktu Pilihan metoda; controller bisa rupa asupan sinyal nu dipaké bulak, éta ngukut ON / OFF (P = 0 时), kontrol PID, sahingga hiji parameter gampang setting na inputting merenah, geus loba dipaké leuwih suhu sistem kontrol otomatis tina mesin, kimia, keramik, lampu industri, metallurgy, petrifaction jeung perlakuan panas jeung saterusna.

Ⅱ, Indexes teknis Utama

1, ukur simpangan: ± 0.5F · S ± 1, tambahan tiis tungtungna nahan simpangan ± 1 ℃

2, Input (bisa dipilih): CU50 (-50 ~ 150), PT100 (-80 ~ 600), K (-30 ~ 999), E (-30 ~ 700),

J (-30 ~ 900), T (199 ~ 400)

3, Relay kaluaran (pasif) kapasitas kontak: AC250V 5A (beban lalawanan) periode 2 ~ 120s bisa disaluyukeun.

4, rentang Time: 0 ~ 999s atanapi 0 ~ 999m (bisa dipilih)

5, nyetir relay solid sinyal kaluaran: nyetir arus listrik> tegangan 15mA no-beban> 12V, jaman téh ngeunaan 2s.

6, kakuatan Gawé: 110V ~ 242V, 50HZ konsumsi Power <3W

7, lingkungan Gawé: 0 ~ 50 ℃, dulur humidity≤85%, tanpa corrode sarta radiasi listrik kuat.

Ⅲ, panel controller

1, controller panel (pikeun rujukan) 2, Connection (pikeun rujukan)

1

★ controller ' sambungan husus s kudu mastikeun ka hal ' sambungan s

Ⅳ, Harti kodeu modél

 XMT □ -6 □ 8 □

 1 2 3 4 5     

1:  dimensi permukaan

Kosong:   160 × 80 × 85 Instalasi liang 156 × 76      

A:   96 × 96 × 80 Instalasi liang 92 × 92

D:   72 × 72 × 80 Instalasi liang 68 × 68        

E:  48 × 96 × 75 Instalasi liang 44 × 92

F:  96 × 48 × 75 Instalasi liang 92 × 44         

G:   48 × 48 × 110 Instalasi liang 44 × 44

S:   80 × 160 × 85 Instalasi liang 76 × 156        

B : 60 × 120 × 90 Instalasi liang 56 × 116

L: Standar pituduh DIN35mm cara instalasi             

C : 80 × 120 × 35 témbok set instalasi

: 2  padika tampilan Operasi: '6' 3-konci hipu setting push-switch, tampilan digital ganda Baris 3-LED, kontrol PID.

3: alarem Tambahan:

'0' euweuh alarem;   

 '1' wates luhur alarem (alarem simpangan luhur lamun waktu kadali hawa) 

4: Input :  sinyal asupan '8' bisa silih tukeur bébas (euweuh tegangan jeung arus  input)

5: ahiran    kosong: relay kaluaran G: relay kaluaran solid T: fungsi kontrol Time

Ⅴ, Batin parameter  Lambaran 5-1

1 2 3 4

po


Ngalir bagan:

2

Ⅵ, Operasi

1, Jieun link controller jeung catu daya, sensor jeung kontrol loop, sarta sangkan kakuatan on, controller bakal ngamimitian netepkeun diri pikeun 1s.

2, Saatos completing netepkeun sorangan, controller bakal asupkeun kana kaayaan ukur normal, luhur baris PV tampilan jandela nilai ukur, handap baris SV nilai tampilan jandela set.

3, The menu munggaran

Hiji, Waktu nilai set modifikasi

Modeu kadali hawa biasa:  Pencét ▲ atanapi ▼ pikeun 3s ngarubah nilai set, baris PV tampilan jandela nilai ukuran luhur, handap baris SV tampilan jandela nilai set, pencét ▲ atanapi ▼ ngarubah, lila nepi mencet bisa ngagancangkeun tambah atawa dikurangan . Saatos modifikasi, pencét Romadhon nyimpen sarta kaluar. Mun teu mencet tombol mana wae, eta baris nyimpen sarta kaluar otomatis saatos 10s.

Modeu kadali waktu: Pencét ▲ pikeun 3s pikeun asup ka hawa nangtukeun kaayaan nilai modifikasi, baris luhur PV tampilan jandela parameter perhatian "", handap baris SV tampilan jandela nilai parameter, pencét ▲ atanapi ▼ ngarubah, lila nepi mencet bisa ngagancangkeun tambah atawa dikurangan. Saatos modifikasi, pencét Romadhon nyimpen sarta kaluar. Mun teu mencet tombol mana wae, eta baris nyimpen sarta kaluar otomatis saatos 10s.

★ B, sareng nilai set modifikasi (lamun waktu & kadali hawa)

Pencét ▼ pikeun 3s pikeun asup ka waktu nangtukeun kaayaan nilai modifikasi, luhur baris PV tampilan jandela parameter perhatian "", handap baris SV tampilan jandela nilai parameter, pencét ▲ atanapi ▼ ngarubah, lila nepi mencet bisa ngagancangkeun tambah atawa dikurangan. Saatos modifikasi, pencét Romadhon nyimpen sarta kaluar. Mun teu mencet tombol mana wae, eta baris nyimpen sarta kaluar otomatis saatos 10s.

Batin setting parameter (lengkep tingal Sheet5-1)

(1) menu kadua

Pencét Romadhon pikeun 3s pikeun asup ka menu kadua, luhur baris jandela kode parameter tampilan, pintonan jandela nilai parameter sakaligus handap, pencét ▲ atanapi ▼ ngarubah, lila nepi mencet bisa ngagancangkeun tambah atawa dikurangan. Saatos modifikasi, pencét Romadhon nyimpen sarta kaluar. Mun teu mencet tombol mana wae, eta baris nyimpen sarta kaluar otomatis saatos 10s.

(2) menu katilu

Pencét Romadhon + ▲ pikeun asup ka menu katilu, metoda netepkeun sarua luhur.

4, Nyetel sorangan

Mimiti nangtukeun nilai dibereskeun,  lajeng asupkeun menu, pakakas pikeun, Di lampu hurung, controller nu asupkeun kana netepkeun diri kaayaan,  diatur bédana balik ngeunaan 0,5 ~ 1 , didieu controller nyaeta ON control / OFF, sanggeus tilu kali osilasi, parameter anyar ,, bisa dikonfirmasi tur disimpen, AT lampu mana kaluar, controller nu jadi reset sarta asupkeun kana kaayaan kontrol.  

★ 6, fungsi kontrol Time (lamun waktu & kadali hawa):

Motong waktos samping kontrol iraha wae, waktu bakal meunang deui ka kaayaan awal; Nalika meunang samping kadali waktu, controller bakal ngajalankeun nurutkeun netepkeun waktu cacah handap.

o

,F ault A nalysis  jeung C learance

XMT * 608 ngadopsi proses produksi canggih, tur boga test ketat saméméh ninggalkeun pabrik, eta ngaronjatkeun reliabilitas nu lepat dawam méteran .The disababkeun ku operasi salah atawa setting parameter .If Anjeun manggihan lepat teu bisa Cope jeung, punten ngarekam eta, sarta ngahubungan jeung agén atanapi urang. Lambaran 7-1 teh lepat dawam tina XMT * 608 dina aplikasi poean:

pembuangan sesar umum Sheet7-1

zh

★ nyarios: parusahaan kami baris ngaronjatkeun téhnologi produk, desain na spésifikasi, éta mastikeun pikeun obyék.

Napel 1: Pernyataan surat parameter perhatian méteran sarta hurup Inggris

2

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali