XMT-308 Series Universal Input Tipe calakan Suhu controller

Pondok Description:

XMT * -308 Series intellgence digital kadali hawa instrumen Instruksi ManualⅠ, SummarizeXMT * -308 runtuyan calakan controller hawa, nyaeta tunggal sakaligus tampilan 4-LED. controller bisa rupa asupan sinyal nu dipaké bulak, operasi tilu-tombol, adopts ON / OFF con ...


jéntré produk

Tags produk

XMT * -308 Series intellgence alat kontrol hawa digital

instruksi Manual

,nyimpulkeun

XMT * -308 runtuyan hawa calakan controller, nyaéta hiji sakaligus tampilan 4-LED. controller bisa rupa asupan sinyal nu dipaké bulak, operasi tilu-tombol, adopts ON control / OFF jeung kontrol PID. Bisa milih Fahrenheit jeung tampilan hawa gelar centigrade. Hal ieu ngamungkinkeun hiji parameter setting na inputting merenah gampang, dipaké hawa lega sistim kontrol otomatis tina mesin, kimia, keramik, lampu industri, metallurgy, petrifaction jeung perlakuan panas jeung saterusna.

Ⅱ, Main Téknis Indexs

1, ukur simpangan: ± 0,5% F · S ± 1B, Tiis tungtung nahan deviation≤ ± 2 ℃

2, Input (bisa dipilih): CU50, PT100, K, E, J, T, S

3, Relay kapasitas kontak kaluaran: AC220V 5A (beban lalawanan) periode 2 ~ 120s bisa disaluyukeun.

4, nyetir kaluaran sinyal relay solid: nyetir arus listrik> 15m A tegangan> 9V, jaman téh 2s

5, Power: AC85V ~ 242V, 50 ~ 60HZ

6, lingkungan Gawé: suhu 0 ~ 50,0 ℃, dulur humidity≤85% RH, tanpa corrode sarta radiasi listrik kuat.

Ⅲ, panel Tambo Minangkabau sarta skéma sambungan (konsultasi) 

1

,Indexes Téknis

 1 2 3

  

     

, bagan Aliran 

2

,Operasi

1, Electrify sanggeus nyandak kana kakuatan, sensor jeung kontrol circuit nurutkeun skéma sambungan, lajeng alat dimimitian nguji diri pikeun 1 detik.

2, Setel nilai setting

Pencét ▲ atanapi ▼ konci 3 detik asupkeun kana nagara bagian nilai setting. pencét ▲ atanapi ▼ konci pikeun ngaropéa, keur lila mun mencet kenop bisa ngagancangkeun. Saatos modifikasi, pencét Romadhon nyimpen sarta kaluar. lamun anjeun teu ngalakukeun operasi ieu, eta bisa dilakukeun sorangan.

3, Interior Téknis setting parameter (parameter Téknis tingal kira)

(1) menu munggaran   

Pencét konci Romadhon 3 detik asupkeun kana menu kahiji, tampilan jandela kode parameter lajeng nilai parameter tampilan. Pencét ▲ atanapi ▼ konci pikeun modofy, keur lila mun mencet kenop bisa ngagancangkeun. .After modifikasi, pencét konci Romadhon nyimpen sarta asupkeun kana Indexs hareup netepkeun. lamun anjeun teu ngalakukeun operasi ieu, eta bisa dilakukeun sorangan.

(2) menu kadua Pencét Romadhon & ▲ konci pikeun asup ka menu kadua, sarta metoda setting sarua menu munggaran.

 4. Atur ku sorangan

Kahiji, nyetel nilai setting, sarta asupkeun menu, pakakas pikeun, jeung lampu AT Ngahurungkeun, méter asupkeun kondisi netepkeun sorangan, waktu ieu méter ngadopsi kana mode / off kontrol, sanggeus tilu kali surge (kahiji kalina, ukuran nilai na tampilan ku robah warna ka warna; kadua kalina, nilai ukuran jeung tampilan ku robah warna ka warna; kadua kalina, nilai ukuran jeung tampilan ku robah warna ka warna), méter mastikeun anyar ,, tur simpen eta, anu reset méteran jeung (tampilan, ku robah warna ka warna) asupkeun kaayaan kontrol .

Ⅶ, Model Rasa

XMT □ - 3 □ 8 □

 1 2 3 4 5

1: ukuranana kaluar jeung liang Instalasi (mm)

Kosong:  160 × 80 × 90 152 × 76   A:  96 × 96 × 90 92 × 92

D:  72 × 72 × 90 68 × 68   E: 48 × 96 × 90 44 × 92

F: 96 × 48 × 90 92 × 44    G:  48 × 48 × 100 44 × 44

S:  80 × 160 × 90 76 × 152   B : 60 × 120 × 90 56 × 116

 K:  48 × 24 × 80 44 × 21   FC:  77 × 35 × 76 71 × 29

L : 35mm DIN pituduh rail instalasi   C : 80 × 120 × 35 témbok set instalasi

2. O metoda tampilan peration: '3' 3-konci setting lemes push-switch, tampilan digital tunggal sakaligus, gaduh adjustment PID atanapi ON / OFF kontrol

3:  A n tambahan alarem :  '0'indicates euweuh alarem;' 1'upper ngawatesan alarem touch; '2' wates alarem touch handap

Klasifikasi sinyal Input: 4 :  'sinyal 8'input bisa silih tukeur bébas

5: S uffix :  kosong: kaluaran relay G: NANGTANG solid kaluaran relay            

A: mono-fase leuwih pemicu kaluaran enol   

,Analisis Sesar na clearance

XMT * -308 adopts proses produksi maju, sarta boga test ketat saméméh ninggalkeun pabrik, eta ngaronjatkeun reliabiliti méter .The sesar dawam disababkeun ku operasi salah atawa setting parameter .If Anjeun manggihan lepat teu bisa Cope jeung , punten ngarekam eta, sarta ngahubungan jeung agén atanapi urang. Lambaran 8-1 teh lepat dawam tina XMT * -308 dina aplikasi poean:

Lambaran penanganan 8-1 sesar umum

zh

Napel 1 : Pernyataan surat parameter perhatian méteran sarta hurup Inggris

2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali