Hawa controller, Pid hawa controller - Gongyi

jasa

  • XMT-JK408 Series Multi Jalan calakan Suhu controller

    XMT-JK408 Series Multi Jalan calakan Suhu controller

    XMT * JK opat arah hawa controller bisa nyambung opat sensor synchronously tur merenah, ngeureunan polumeu instrumen urang. Mibanda mode auto-Ngepaskeun misah jeung fungsi PID parameter kalawan leuwih presisi jeung leuwih reliabiliti di kontrol mesin sakabeh.
  • Tekanan sensor Tipe Suhu

    Tekanan sensor Tipe Suhu

    sensor Anyar hawa ukur pikeun rupa machineries of pakét, pakean, percetakan, karét sarta kadaharan, jeung sajabana, jeung industri tungku listrik. Éta bisa ngukur suhu tina cair, uap, gas sarta padet nu ngahasilkeun. Ciri nu tahan,-suhu luhur tahan jeung lila hirup shock. Dipaké pikeun ukur suhu sarta ngadalikeun otomatis dina wengkuan tina -200 nepi 1600oC.
  • XMT-808 Series Universal Input Tipe calakan Suhu controller

    XMT-808 Series Universal Input Tipe calakan Suhu controller

    XMT * 808 séri hawa kecerdasan controller migunakeun Kiwari éta microcomputer monolithic paling canggih saperti mainframe, ngurangan assembly periferal, sarta ngaronjatkeun reliabilitas nu; Ieu adopts metoda kadali Téori samar digabungkeun jeung kontrol PID tradisional, na di jieun na proses kontrol jeung kauntungan tina gancang respon, overshoot leutik, luhur ajeg precision kaayaan. Éta kecerdasan hawa controller jeung fungsi tina kinerja tinggi, reliabiliti tinggi, input lengkep, fungsi na nyaeta merenah pikeun sagala kasempetan diperlukeun ukur suhu jeung kontrol, ogé jadi cocog jeung ukur parameter industri sejen tur kontrol.

Tentang Kami

  • 7d46ae6e
  • _MG_7202

Gawe bareng saprak 1998

Yuyao changjiang Suhu Méter Factory (Yuyao Gongyi Méter ko., LTD.) Mangrupa grup perusahaan nu didominasi ku teknologi tinggi na integrates teknis desain, manufaktur, jualan sarta pemasaran. Pausahaan ieu diadegkeun dina taun 1995, geus jadi hawa produk controller-dipingpin, geus akumulasi leuwih ti 20 taun produksi jeung pangalaman aplikasi; parusahaan teh produsén ngarah tina pabrik hawa controller domestik, produksi taunan tur jualan tina Controllers suhu leuwih 500.000, pausahaan boga alat-alat produksi Modern, kaasup garis produksi mesin chip komputer otomatis, kalungguhan bébas mesin dual-gelombang soldering sarta pipa alat produksi séjén .

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

partner_01
partner_02
partner_03
partner_04
partner_05

Bisa dianggo? freezes komputer?

Ieu gé mantuan anjeun meunang deui work.Fast na Qualitatively.

7d46ae6e