XMT-608 Seria Universal Lloji Input Inteligjente Temperatura Controller

Përshkrim i shkurtër:

XMT * 608 seri Inteligjente Temperatura Controller Operacioni InstructionⅠ, SurveyThanks për zgjedhjen tuaj të tonë XMT * 608 seri temperaturës inteligjente controller.XMT * 608 seri temperaturës inteligjente kontrollues, është shfaqje e dyfishtë rresht 3-LED, përkatësisht të shfaqur vlerën matjen e temperaturës ...


Detail Product

Produkt Tags

XMT * 608 seri Inteligjente Temperatura Controller

Udhëzim Operacioni

Ⅰ, Anketa

Faleminderit për zgjedhjen tuaj e tonë XMT * 608 seri temperaturës inteligjente kontrollues.

XMT * 608 seri kontrollues inteligjente temperatura, është shfaqje e dyfishtë rresht 3-LED, përkatësisht të shfaqur vlerën matjen e temperaturës (PV) dhe vlerën e caktuar temperature (SV) nën mënyrë normale, kur ajo është e kontrollit të temperaturës koha, përkatësisht të shfaqur vlerën matjen e temperaturës (PV) dhe koha drejtimin poshtë numërimin (SV), dhe gjithashtu ofrojnë lloje të metodës kontrollin e kohës përzgjedhjes; kontrollues mund llojet e inputeve të sinjalit të cilat janë përdorur interchangeably, ajo miratojë ON / OFF (P = 0 时), kontrolli PID, duke lejuar një parametër të lehtë vendosjen dhe inputting përshtatshëm, është përdorur gjerësisht mbi temperaturën e sistemeve të kontrollit automatik makineri, kimike, qeramika, të lehta industriale, metalurgji, ngurim dhe trajtimit të ngrohjes dhe kështu me radhë.

Ⅱ, Indekset kryesore teknike

1, devijimi matjes: ± 0.5F · S ± 1, fund plotësues të ftohtë kompensuar devijim ± 1 ° C

2, Input (mund të jenë të zgjedhur): 50NJM (-50 ~ 150), PT100 (-80 ~ 600), K (-30 ~ 999), E (-30 ~ 700),

J (-30 ~ 900), T (199 ~ 400)

3, Relay output (pasive) Kapaciteti kontaktit: AC250V 5A (load rezistenca) Periudha 2 ~ 120S mund të rregullohen.

4, varg kohore: 0 ~ 999s ose 0 ~ 999m (mund të zgjedhur)

5, Driving stafetë të ngurta output sinjal: Driving aktuale elektrike> tension 15mA no-load> 12V, periudhë është rreth 2S.

6, fuqia Puna: 110V ~ 242V, 50Hz Konsumi i energjisë <3W

7, Mjedisi i punës: 0 ~ 50 ℃, relative humidity≤85%, pa prish dhe rrezatimit të fortë elektrike.

Ⅲ, panel Controller

1, panel Kontrolluesi (për referencë) 2, lidhjes (për referencë)

1

★ kontrollues ' lidhja specifike s duhet të konfirmojë me rastin ' lidhjes s

Ⅳ, Kuptimi i kodit të modelit

 XMT □ -6 □ 8 □

 1 2 3 4 5     

1:  dimensioni sipërfaqe

Bosh:   160 cm 80 cm 85 instalimeve vrimë 156 cm 76      

A:   96 cm 96 cm 80 instalimeve vrimë 92 cm 92

D:   72 cm 72 cm 80 instalimeve vrimë 68 cm 68        

E:  48 cm 96 cm 75 instalimeve vrimë 44 cm 92

F:  96 cm 48 cm 75 instalimeve vrimë 92 cm 44         

G:   48 × 48 × 110 Installation hole 44 × 44

S:   80 x 160 cm 85 instalimeve vrimë 76 x 156        

B : 60 x 120 cm 90 vrimë instalimeve 56 x 116

L: Standard udhëzues DIN35mm mënyrë instalimit             

C : 80 x 120 cm 35 mur Instalim set

2:  Operation mënyrën e shfaqjes: '6' 3-kyç butë push-switch vendosjen, ekran dyfishtë rresht 3-LED digital, kontrolli PID.

3: alarm shtese:

'0' jo alarm;   

 '1' e sipërme limiti alarmi (alarmi sipërme devijim, kur ajo është e kontrollit të temperaturës koha) 

4: Input :  sinjal input '8' mund të zëvendësoj të lirë (pa tension dhe aktuale  të dhëna)

5: Suffix    Blank: rele prodhimit G: prodhimi solid rele T: funksion kontroll Koha

Ⅴ, Inner parametër  Sheet 5-1

1 2 3 4

po


Rrjedhin tabelë:

2

Ⅵ, Përdorimi

1, Bëni lidhjen kontrollues me furnizimin me energji, sensor dhe kontrollit lak, dhe të bëjë pushtetin mbi, kontrollues do të fillojë vendosjen e vetë për 1S.

2, Pas përfundimit të përcaktimit vetë, kontrollues do të hyjë në shtet normal matës, në radhën e PV ekran dritare vlera e sipërme matëse, të ulët rresht SV vlera set ekran dritare.

3, menu e parë

A, modifikim vlera set Koha

Temperatura e zakonshme mënyra e kontrollit:  Shtypni ▲ ose ▼ për 3s për të ndryshuar vlerën e caktuar, në radhën e PV vlera e sipërme e ekranit dritare matje, më e ulët rresht SV ekran dritare vlera të vendosur, shtypni ▲ ose ▼ për të modifikuar, kohë të gjatë për shtyp mund të përshpejtojë plus ose minus . Pas modifikimit, shtypni SET për të ruajtur dhe dalje. Nëse nuk shtyp çdo të rëndësishme, ajo do të shpëtojë dhe të dalë automatikisht pas 10s.

Koha mënyra e kontrollit: Press ▲ për 3s për të hyrë në temperaturë të ngritur modifikim vlera shtetit, e sipërme rresht PV ekran dritare parametër vëmendje "", të ulët rresht SV ekran dritare vlerës parametri, shtypi ▲ ose ▼ për të modifikuar, kohë të gjatë për shtyp mund të përshpejtojë plus ose minus. Pas modifikimit, shtypni SET për të ruajtur dhe dalje. Nëse nuk shtyp çdo të rëndësishme, ajo do të shpëtojë dhe të dalë automatikisht pas 10s.

★ B, Time vlera set modifikim (kur është koha dhe kontrollit të temperaturës)

Press ▼ për 3s për të hyrë në kohën e caktuar shteti modifikimin vlera, e sipërme rresht PV ekran dritare parametër vëmendje "", rresht SV ekran dritare vlera më e ulët parametër, shtypni ▲ ose ▼ për të modifikuar, kohë të gjatë për të shtypni mund të përshpejtojë plus ose minus. Pas modifikimit, shtypni SET për të ruajtur dhe dalje. Nëse nuk shtyp çdo të rëndësishme, ajo do të shpëtojë dhe të dalë automatikisht pas 10s.

Vendosjen Inner parametër (detajuar referojuni Sheet5-1)

(1) menu dytë

SET Press për 3s për të hyrë në menynë e dytë, pjesën e sipërme dritarja rresht kodin parametër ekran, ekran dritare vlera në radhën e ulët parametër, shtypni ▲ ose ▼ për të modifikuar, kohë të gjatë për shtyp mund të përshpejtojë plus ose minus. Pas modifikimit, shtypni SET për të ruajtur dhe dalje. Nëse nuk shtyp çdo të rëndësishme, ajo do të shpëtojë dhe të dalë automatikisht pas 10s.

(2) menu tretë

SET Press + ▲ për të hyrë në menynë e tretë, vendosjen metodë është e njëjtë si më sipër.

4, Vendosja veten

Së pari vendosur vlera fikse,  dhe pastaj të hyjë në menu, i vendosur për të, Në dritë është në, kontrollues të hyjë në vendosjen e vetë shtetit,  të vendosur dallimin e kthimit rreth 0.5 ~ 1 , këtu kontrollues është ON / OFF kontrollit, pas tre herë luhatje, parametër i ri ,, mund të konfirmohet dhe ruajtur, AT drita shkon jashtë, kontrollues të rishkruhet dhe të hyjë në shtetin e kontrollit.  

★ 6, Koha Funksioni i kontrollit (kur është koha dhe kontrollit të temperaturës):

Shkurtojë kohën anën e kontrollit në çdo kohë, koha do të kthehet në gjendjen fillestare; Kur bëhet krah për kontrollin e kohës, kontrollues do të kandidojë në bazë të përcaktimit kohë poshtë numërimin.

o

,F Ault Një nalysis  dhe C learance

XMT * 608 miratojë procesin e të përparuara të prodhimit, dhe të ketë testin e rreptë para se të nisej fabrikë, ajo të përmirësuar besueshmërinë e defektit metër .Të zakonshme të shkaktuara nga operacioni gabuar ose vendosjen parametër .Nëse ju gjeni faji nuk mund të përballen me të, ju lutem rekord atë, dhe të kontaktoni me agjentin ose ne. Fletë 7-1 është e zakonshme faji i XMT * 608 në aplikimin e përditshme:

Sheet7-1 asgjësimin Common faji

zh

★ Vërejtje: Kompania jonë do të përmirësojë teknologjinë e produktit, projektimit dhe specifikimet, është konfirmuar me objektin.

Bashkangjitur 1: Pasqyra e letrës parameter vëmendjes njehsorit dhe letër anglisht

2

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products