XMT-608 Series Universal Input Koleksi Intelligent suhu Controller

Short Description:

XMT * 608 seri Intelligent suhu Controller Operation InstructionⅠ, SurveyThanks kanggo pilihan saka XMT * 608 seri cerdas suhu controller.XMT * 608 seri controller suhu cerdas kita, punika tampilan pindho saben 3-LED, mungguh nampilake Nilai pangukuran suhu ...


Detail produk

Tags Product

XMT * 608 seri Intelligent suhu controller

Instruction Operation

Ⅰ, Survey

Thanks kanggo pilihan saka XMT * 608 seri controller suhu cerdas kita.

XMT * 608 seri suhu controller cerdas, tampilan pindho saben 3-LED, mungguh nampilake Nilai pangukuran suhu (PV) lan nilai suhu pesawat (SV) ing mode normal; Nalika iku wektu kontrol suhu, mungguh nampilake Nilai pangukuran suhu (PV) lan wektu mlaku count mudhun (SV), lan uga nyedhiyani jinis kontrol wektu pilihan cara; controller bisa jinis input saka sinyal kang digunakake interchangeably, iku nganggo ON / OFF (P = 0 时), kontrol PID, saéngga sawijining parameter gampang setelan lan inpun trep, wis digunakake digunakake liwat suhu sistem kontrol otomatis mesin, kimia, keramik, cahya industri, Metallurgy, petrifaction lan perawatan panas lan ing.

Ⅱ, indeks technical utama

1, Takeran soko: ± 0.5F · S ± 1, tambahan kadhemen pungkasan ngimbangi soko ± 1 ℃

2, Input (bisa milih): CU50 (-50 ~ 150), PT100 (-80 ~ 600), K (-30 ~ 999), E (-30 ~ 700),

J (-30 ~ 900), T (199 ~ 400)

3, Relay output (pasif) kapasitas kontak: AC250V 5A (mbukak resistance) periode 2 ~ 120s bisa diatur.

4, sawetara Time: 0 ~ 999s utawa 0 ~ 999m (bisa milih)

5, Driving relay ngalangi sinyal output: Driving saiki elektrik> voltase 15mA ora mbukak-> 12V, wektu kira 2S.

6, daya Work: 110V ~ 242V, 50HZ konsumsi daya <3W

7, lingkungan Work: 0 ~ 50 ℃, relatif humidity≤85%, tanpa corrode lan radiation elektrik kuwat.

Ⅲ, panel Controller

1, Controller panel (kanggo referensi) 2, Sambungan (kanggo referensi)

1

★ Controller ' sambungan tartamtu s kudu konfirmasi karo cilik ' sambungan s

Ⅳ, Meaning of kode model

 XMT □ -6 □ 8 □

 1 2 3 4 5     

1:  ukuran lumahing

Blank:   160 × 80 × 85 Instalasi bolongan 156 × 76      

A:   96 × 96 × 80 Instalasi bolongan 92 × 92

D:   72 × 72 × 80 Instalasi bolongan 68 × 68        

E:  48 × 96 × 75 Instalasi bolongan 44 × 92

F:  96 × 48 × 75 Instalasi bolongan 92 × 44         

G:   48 × 48 × 110 Instalasi bolongan 44 × 44

S:   80 × 160 × 85 Instalasi bolongan 76 × 156        

B : 60 × 120 × 90 Instalasi bolongan 56 × 116

L: Standard guide DIN35mm cara instalasi             

C : 80 × 120 × 35 wall pesawat instalasi

2  Operation cara tampilan: '6' 3-tombol lanang setelan push-ngalih, tampilan digital pindho saben 3-LED, kontrol PID.

3: weker Tambahan:

'0' ora weker;   

 '1' watesan weker (weker soko ndhuwur nalika iku wektu kontrol suhu) 

4: Input :  sinyal input '8' bisa gonta-ganti free (ora voltase lan saiki  input)

5: Seselan    Blank: mlayu susul-susulan output G: relay output ngalangi T: fungsi kontrol Time

Ⅴ, Inner parameter  Sheet 5-1

1 2 3 4

po


Mili rata:

2

Ⅵ, Operation

1, Nggawe link controller karo sumber daya, sensor lan kontrol daur ulang, lan nggawe daya ing, controller bakal miwiti ngatur setelan dhewe kanggo 1S.

2, Sasampunipun nyetel dhewe, controller bakal lumebu negara ukur normal, ing ndhuwur saben PV tampilan window Nilai ukur, ing ngisor baris SV Nilai tampilan window pesawat.

3, Ing menu pisanan

A, Wektu Nilai pesawat perubahan

Mode kontrol suhu umum:  Pencet ▲ utawa ▼ kanggo 3s kanggo ngowahi Nilai pesawat, baris PV tampilan window Nilai Takeran ndhuwur, ngisor baris SV tampilan window Nilai pesawat, penet ▲ utawa ▼ kanggo ngowahi, dangu mencet bisa akselerasi plus utawa minus . Sawise perubahan, penet SET kanggo nyimpen lan metu. Yen ora pencet sembarang tombol, bakal nyimpen lan metu kanthi otomatis sawise 10s.

Mode kontrol Time: Pencet ▲ kanggo 3s lumebu suhu nyetel negara Nilai perubahan, baris ndhuwur PV tampilan window parameter manungsa waé "", ing ngisor baris SV tampilan window Nilai parameter, penet ▲ utawa ▼ kanggo ngowahi, dangu mencet bisa akselerasi plus utawa minus. Sawise perubahan, penet SET kanggo nyimpen lan metu. Yen ora pencet sembarang tombol, bakal nyimpen lan metu kanthi otomatis sawise 10s.

★ B, Wektu Nilai pesawat perubahan (nalika iku wektu & kontrol suhu)

Pencet ▼ kanggo 3s lumebu wektu nyetel negara Nilai perubahan, ing ndhuwur saben PV tampilan window parameter manungsa waé "", ing ngisor baris SV tampilan window Nilai parameter, penet ▲ utawa ▼ kanggo ngowahi, dangu mencet bisa akselerasi plus utawa minus. Sawise perubahan, penet SET kanggo nyimpen lan metu. Yen ora pencet sembarang tombol, bakal nyimpen lan metu kanthi otomatis sawise 10s.

Inner setelan parameter (rinci deleng Sheet5-1)

(1) Ing menu liya

Pencet SET kanggo 3s lumebu ing menu liyane, ing ndhuwur saben jendhela kode parameter tampilan, tampilan window Nilai parameter baris ngisor, penet ▲ utawa ▼ kanggo ngowahi, dangu mencet bisa akselerasi plus utawa minus. Sawise perubahan, penet SET kanggo nyimpen lan metu. Yen ora pencet sembarang tombol, bakal nyimpen lan metu kanthi otomatis sawise 10s.

(2) menu katelu

Pencet SET + ▲ lumebu ing menu katelu, cara setting padha ndhuwur.

4, Setelan dhewe

Ngeset dhisik Nilai tetep,  lan banjur ketik menu, nyetel kanggo, Ing cahya ing, controller ketik setelan dhewe negara,  nyetel prabédan bali bab 0,5 ~ 1 , kene controller ING kontrol / OFF, sawise telu oscillation, parameter anyar ,, bisa dikonfirmasi lan disimpen, AT cahya dadi metu, controller ngreset lan ketik Mississauga ing negara kontrol.  

★ 6, fungsi kontrol Time (nalika iku wektu & kontrol suhu):

Cut wektu sisih kontrol ing sembarang wektu, wektu bakal njaluk bali menyang negara wiwitan; Nalika njupuk sisih kontrol wektu, controller bakal mbukak miturut nyetel wektu count mudhun.

o

,F Ault A nalysis  lan C learance

XMT * 608 nganggo proses produksi majeng, lan duwe test ketat sadurunge ninggalake pabrik, iku nambah linuwih saka fault biasanipun meter .Ing disebabake operasi salah utawa setelan parameter .Yen nemokake fault ora bisa ngrampungake karo, please direkam, lan kontak karo agen utawa kita. Sheet 7-1 punika fault biasanipun saka XMT * 608 ing aplikasi dina:

pembuangan fault umum Sheet7-1

zh

★ Ngomong: Our company bakal nambah teknologi produk, desain lan specification, iku konfirmasi kanggo obyek.

Ditempelake 1: Statement saka layang parameter manungsa waé meter lan huruf Inggris

2

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk