Suhu Controller, PID suhu Controller - Gongyi

layanan

  • XMT-JK408 Series Multi Way Intelligent suhu Controller

    XMT-JK408 Series Multi Way Intelligent suhu Controller

    XMT * JK papat-cara suhu controller bisa nyambung papat sensor synchronously lan nduweni, diminish volume piranti musik. Wis mode otomatis tune kapisah lan fungsi PID parameter karo liyane tliti lan luwih linuwih ing kontrol mesin kabèh.
  • Meksa Sensor Koleksi suhu

    Meksa Sensor Koleksi suhu

    sensor New suhu ukur kanggo jinis Genting paket, sandhangan, Printing, karet lan pangan, etc., lan kanggo industri pawon listrik. Padha bisa ngukur Suhu saka Cairan, uap, gas lan ngalangi ing prodhuksi. Ciri sing tahan,-suhu dhuwur tahan lan dawa urip kejut. Digunakake kanggo ukur suhu lan Ngontrol otomatis ing orane katrangan saka -200 kanggo 1600oC.
  • XMT-808 Series Universal Input Koleksi Intelligent suhu Controller

    XMT-808 Series Universal Input Koleksi Intelligent suhu Controller

    XMT * 808 seri suhu Intelligence controller migunakake saiki ing microcomputer monolithic paling majeng minangka mainframe, ngurangi Déwan peripheral, lan nambah linuwih kasebut; adopts cara kontrol teori samar digabungake karo kontrol PID tradisional, lan nggawe proses kontrol nganggo kauntungan saka cepet nanggepi, OVERSHOOT cilik, dhuwur anteng tliti negara. Iku Intelligence suhu controller karo fungsi saka kinerja dhuwur, dhuwur linuwih, input lengkap, fungsine iku cocok kanggo kabeh wusana needed pangukuran suhu lan kontrol, uga kompatibel karo ukuran parameter industri lan kontrol.

Babagan awake dhewe

  • 7d46ae6e
  • _MG_7202

WORKING Wiwit 1998

Yuyao Changjiang suhu Meter Factory (Yuyao Gongyi Meter co., Ltd.) Iku sawijining klompok perusahaan kang didominasi dening teknologi dhuwur lan nyawiji technical desain, Manufaktur, dodolan lan marketing. Perusahaan iki didegaké ing taun 1995, Wis suhu produk controller-mimpin, wis nambah luwih saka 20 taun saka produksi lan pengalaman aplikasi; perusahaan punika Produsèn anjog manufaktur suhu controller domestik, produksi taunan lan dodolan pengontrol suhu 500.000, perusahaan wis peralatan produksi Modern, kalebu garis produksi mesin chip komputer otomatis, timbal-free mesin dual-gelombang soldering lan pipo peralatan produksi liyane .

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

partner_01
partner_02
partner_03
partner_04
partner_05

Ora bisa? freezes komputer?

Bakal mbantu njaluk maneh work.Fast lan qualitatively.

7d46ae6e